Bloggandet

Random bild som jag har tagit.
Hej hej!
Jag har inte vart hur taggad som helst på att blogg det senaste, har glömt bort det lite för att jag har haft annat för mig och så. Men nu tänkte jag vara lite duktigt och uppdatera. Igår hjälpte jag farmor lite hemma med trädgården och handla och så. Sen åkte jag och Mille käkade glass, mums. efter det åkte vi och hämtade rasmus för att han skulle köpa lite kläder, han fick köpt snygga kläder. Jag har inte så hemskt mkt att säga men jag ska iväg en stund nu och sen ska jag till stranden med mirelle!
Ha det fint alla!

Fajmoj!

Lilla söta farmor!
Heyheie!
Jag vaknade av att min lillebror sprang in på mitt rum och la sig på mig, men jag var så trött så att jag knapt reagerade. Så jag sova en stund till, jag vaknade vid 11 tiden. Då var tanken att jag skulle till min lilla framor. Men orkade inter riktigt gå upp då. Jag har laddat upp en massa stundentbilder på facebook. Senare på kvällen så åkte jag och hälsade på farmor och fikade med henne och farfar.
Nu är jag för trött så jag orkar inte blogga mer men jag lovar att ta igen det imorgon!
Natti alla söta!

Hej!

Tjosan..

Jag har inte riktigt haft tid att blogga alls på ett tag, men kör på en snabb sammanfattning igen.

Måndag: Först var jag i skolan och gjorde prov, efter det åkte jag och fick mina naglar fixade, sen blev det vidare till stan och hjälpte Daniel att köpa byxor. Då missade han bussen hem, så vi gick och åt istället.

Tisdag: Det var ingen skola för min del på eftermiddagen var jag med Rebecca och kollade när studenterna sprang ut.

Onsdag: Skolavslutning dagen var allmänt bra.

Torsdag: Då var det bara chill och ta igen sig.

Fredag: Samma som torsdagen.

Idag: Jag vaknade ganska tidigt och gick upp för att åka till stan, köpte en tunika och en bh. Det e så himla underbart att det luktar jordgubbar över hela torget. Sen smsade jag Emma och frågade när vi skulle fota. Vi åkte och fotade i ungefär 2 timmar i ösregn och jag stod ute i en sjö, det var svinkallt. Efter det åkte vi hem och jag chillade en stund sen cyklade jag hem till Issa en stund. Ska man gå ut i det här vädret så måste man vara simkunnig och ha badkläder på sig för inte ens regnkläder står emot detta väder, jag trodde att jag skulle drunkna ett tag där.

Ha det fint alla söta och rara!



Helg!

Google bild.
Hejsan alla!
Jag har inte riktigt haft tid med att blogga, har haft så mycket annat för mig.
Men jag tänkte sammanfatta helgen lite.
I fredags fick jag för mig att jag skulle hem och sy om min skolavslutnings klänning, så jag cycklade hem till farmor och gjorde en renovering på den. Den blev nästan snyggare, om den inte hade vart fett sne sydd. Men så går det om man är envis. Igår så var jag hemma hos pappa och pluggade lite innan det var jag på stan och köpte ett linne, en magtröja(vilket jag har vart helt emot, som jag gillar hur mkt som hellst nu) , så fick jag en tunika och ett par shorts av mamma och en ring men den känns  lite liten. Ska gå och byta den om det går. Idag har jag suttit ute i solen hos pappa och pluggat sen åkte jag hem till farmor och åt. Efter det åkte jag ner till torget och kollade när alla stundenter gick på tåg ner till balen. Alla var verkligen jätte fina. Jag fotade lite med men jag har inte orkat fixa bilderna än så att ni får väl nöja er med en google bild så länge. Nu måste jag fortsätta plugga.
Imorgon blir det prov, sen ska jag få maikyr det känns lite spännande och sen ska jag kanske med mamma och till skräddaren och fixa min tunika för den sitter hårt längst ner på ärmarna.
Ha det fint alla söta!

Labyrint skolan.

Hejsan svejsan alla!

Vaknade av att klockan ringde vid 7 tiden gick upp och duschade, sen gick jag in och hoppade lite i Marcus säng för att han skulle vakna! Fast nej, så brutalt var det inte riktigt. Men jag gick in till honom och frågade om han ville äta frukost med mig innan mamma skulle gå med honom till dagis, det ville han ju självklart. Efter att jag hade ätit frukost med Marcus gjorde jag mig iordning för skolan. När jag kom fram till skolan så var det någon kille där. Vi har våra fotolektioner en bit bort från Pederskrivares Skola, ett ställe som kallas för Rosenfredsskolan som är en kultur skola eller någonting sådant. Han gick in medan jag låste cykeln och när jag kom in var han borta. Jag gick ner till hissen för att åka upp, vi har nämligen foto på 5:e våningen och jag hittar inte riktigt upp utan hissen, för 5:e våningen e som en vind ungefär och hela Rosenfredskolan är som en enda stor labyrint. När hissen kom ner så stod killen i hissen (han borde åkt upp, medan jag fixade med min cykel och så?), så jag hoppade in och han skulle tydligen också till våning 5. När jag gick in i klassrummet gick han efter mig, vilket kändes ganska läskigt. Han gick tydligen också i min foto grupp. Konstigt att jag aldrig har sett honom innan, men jag har vart sjuk och sen har jag vart ute och fotat under de flesta lektionerna så att det kan nog förklara en hel del. Men han satt och kollade på mig under precis hela fotolektionen och det gjorde att jag kände mig ganska obekväm där. Sen var jag tvungen att cykla från Rosenfred till ps och göra mitt företagsekonomi prov, det gick faktiskt inte så bra. Så nu får man väl börja plugga för nästa prov. Nu är jag hemma och funderar på att dra förbi farmor en sväng innan min mattelektion börjar, jag behöver nämligen sy till min skolavslutnings klänning. Eller så tar jag och städar mitt rum.

Ha det fint alla läsare!



Foto B redovisning.

Foto A bild.
Tjosan svejsan!
Jag har precis kommit hem från pappa, jag har pluggat rätt mkt företags ekonomi jag tänkte fortsätta med det sen, men först ska jag leta upp alla mina originalbilder till min foto B redovisning som jag har imorgon innan företags ekonomi provet. Det känns som att det kommer att gå kasst i båda ämnena, lika bra att inte ha för höga förväntningar ifall det skulle gå kasst sen. Men hoppas fortfarande på MVG i foto B och företagsekonomin är jag nöjd med bara jag får godkänt. Jag fattar inte varför jag valde teknik, man får väl se positivt i sådant med. Funderar på om jag borde städa mitt rum snabbt innan jag går och lägger mig med. Jag är sjukt trött och vill sova, hungrig är jag med.
Ha det fint alla söta som spanar in min blogg, puss!

Plugg, plugg och till sist plugg.

Bild på min vovve! Kanske en del av min foto B redovisning? själv tycker jag att bilden är lite så där halv kass.
Tooooodiloooo!
Dagen började med att försov mig, jag hade tydligen stängt av klockan i sömnen. Det vill säga att jag missade mitt företagsekonomi prov, men som tur var fick jag tid att göra det imon. Så det får väl bli att plugga lite mer företags ekonomi imorgon. När jag kom till skolan så fick vi reda på våra betyg i tekniskkommunikation, uf och företagsekonomi. Företagsekonomin måste jag göra provet imon och ett på måndag annars kommer jag inte att få godkänt i kursen. Efter det var det dags för engelska, vi hade tydligen prov i engelska. Vilket jag inte hade någon aning om. "Bra där anna", men jag hoppas att det gick bra ändå. Sedan var jag duktig och städade ur mitt skåp för dem ska vara ur städade senast idag, när jag var klar med det så gick jag och satte mig nere hos Wilhelm och snackade med honom en stund. Efter det åkte jag hem och åt, slutförde mina bilder och självklart sätter jag mig vid facebook, vilket jag inte borde göra när jag har massvis med läxor och inlämningar som borde göras. Jag blev precis klar med de sista bilderna nu, så jag hoppas på att jag får MVG i kursen. Men nu ska jag fortsätta med mitt pluggande för jag behöver bli klar med alla mina skolarbeten och prov.
Ha det bra alla söta!

Header problem.

Hejsan alla!
Dagen har bestått av duscha plugga och äta, inte roligte med pluggandet så nu tog jag en liten paus och försöker få till en header. Jag förstår inte riktigt hur man gör när man fixar sin header, här har jag den klar som jag vill ha för tillfället. Men sen var det ju en helt annan sak att försöka få upp den på bloggen. Känns som att det mesta bråkar med mig just nu. Jag ska snart återgå till företagsekonomi boken för att kämpa för mitt G i det betyget. Sen behöver jag städa med. Om ngn vill förklara hur man fixar sin header till stilmall Mr.Anderson så hade det vart underbart!
Ha det bra alla!

Xtreme spicy!

Jag känner mig lite xtreme spicy just nu, är jätte stressad över skolan. Mamma sätter press på mig och stressar mig sen va jag i stallet med det tog upp lite av pluggtiden. Lättretad helt enkelt. Stressa är inget bra...
Hejsan!
Vart ska man börja? Imorse lämnade jag Marcus på dagis, kom för sent till skolan för att jag fick för mig att det var måndag. Efter skolan drog jag ner snabbt och åt på stan med mille. sen hem och plugga för att försöka kunna någonting till provet på torsdag, sen bar det iväg till stallet. Red Lantino, välderns mys polle. Nu är jag hemma igen och ska plugga. Är jätte stressad så det får bli ett snabb inlägg här.
Ha det fint alla söta och försök att ta det lite lugnare än vad jag gör, puss på er!

Lämna lillebror.

Bilden är lite konstig.
Hejsan alla!
Jag sitter här med min lillebror, vi ska snart äta frukost och sen ska jag lämna honom på dagis.
Idag kommer dagen att bestå av skolan, sen kanske det blir en sväng till stan, plugga och rida.
Om jag har tid så lägger jag upp ett inlägg lite senare. Jag kom precis på att pappa har kidnappat min kamera så den  får jag väl åka förbi och hämta.
Ha en bra dag alla!
Hejsan alla!
Jag sitter här med min lillebror, vi ska snart äta frukost och sen ska jag lämna honom på dagis.
Idag kommer dagen att bestå av skolan, sen kanske det blir en sväng till stan, plugga och rida.
Om jag har tid så lägger jag upp ett inlägg lite senare. Jag kom precis på att pappa har kidnappat min kamera så den  får jag väl åka förbi och hämta.
Ha en bra dag alla!

Tjejen kan sin sak! :D

Kolla vem som fick ordning på sitt photoshop aldeles själv!
Redigerade precis denna bilden som jag har tagit.
Ville bara visa detta, jag kanske inte kommer att blogga så mycket imon efter som jag ska först va i skolan, träffa sofia, plugga och rida.
Ha det fint och dröm sött alla fina, godnatt!

Trollet Ludenben!

Här är en bild på min fina vän sofia som jag har spenderat dagen med!
Hejsan svejsan!
Jag har vart ute i solen precis hela dagen idag och det har vart upp emot 30 grader här i Varberg, jag åkte hem till pappa för att lägga mig och sola samtidigt som jag skulle vänta på Sofia. Tanken var att jag och sofia skulle åkt till picknick festivalen och lyssnat på musik men eftersom det var sagt att det skulle börja regna så var inte vi så taggade på att först åka till Göteborg och sitta ute i det fallet. Sedan Sofia kom till mig vid två tiden och då hade pappa gjort pasta sallad med bacon och kyckling i super gott, Sofia fick utan kyckling och bacon för att hon är vegiterian. Efter att vi hade ätit gick vi ut i solen och la oss och pressade som fan i flera timmar. Senare åkte vi ner till stan och köpte creps som vi satte oss och åt vid fästningshörnan, Jag åt en med banan och nutella och Sofia åt en med nutella. Det kändes sjukt tjockt, men det behövde vi båda efter en sådan här dag i solen. Efter det begav vi oss till stranden för ett dopp i havet, när vi va i vattnet så va det några småpojkar som skrek och pekade med hela handen mot oss och sa "ta henne, du vill ju ha henne, du sa ju det och att hon va snygg" och massa mer. Det tyckte jag va sjukt pinsamt, de va kanske 9-11 år. Jag kan ju inte låta bli annat än att brista ut i skratt. Vad det kändes dumt, men det va riktigt pinsamt så jag kunde inte låta bli. Vi var tvugna att gå upp ur vattnet för att jag skrattade så jag höll på att få en kallsup. Småkillar kanske ska hålla sig till att kolla på sådana i sin egen ålder, fast det skadar ju inte att titta men att skrika över hela stranden känndes inte okej. När jag kom upp ur vattnet så såg jag Jocke, Alle och Johann komma gående på stranden, så jag var tvungen att skriva ett sms till jocke och säga att han skulle komma och hälsa medan de andra var i och badade. Fast de kom också och hälsade sen. Jag är sjukt avundsjuk på honom att Jocke är så överdrivet brun, det var i och för sig alla pojkarna. Efter det så åkte jag och sofia hem, eller jag åkte hem till mig och hon till sig. När jag kom hem stod fick jag en trevlig överraskning, det stod jordgubbar på bordet. Det är ju bara någonting av det godaste som finns!
Hihi, jag måste verkligen raka mina ben innan jag ser ut som trollet ludenben i boken petter och hans fyra getter.
Fast nej, så farligt är det inte. Men nu ska jag i alla fall raka mina ben, duscha och plugga till mitt företagande prov på torsdag så att jag får godkännt i det.
Ha det fint allihopa!

Mamma vet hur det ska va!

Grillbild!
Hejsan till er som tittar förbi i min blogg!
Just nu sitter jag på sängen och käkar en macka, det var inte helt fel att mamma kom in med den. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska ut och jogga eller om jag bara ska lägga mig i solen och steka, jag tycker att båda idéerna låter oerhört bra. Jag ska träffa sofia vid ett eller halv två någongång, så får vi väl se om det blir mys i stan eller om vi beger oss till picknick i Göteborg och lyssnar på musiken.
Ha det fint!

Mys på stranden med goa brudar!

Mamma har tagit bilden.
På mig och mammas lånehäst i mars, dunjackan gillas med.
Bilden har absolut inget med texten att göra.
Hejsan alla söta!
Jag har precis kommit hem från ett uppfriskande kvällsdopp med två underbara och saknade tjejer. Vi va nog i å badade i ungefär tio minuter, inte så länge men man har i alla fall doppat hela sig. Det blev ett långt snack med massa mys på stranden, vi har inte träffats på ett bra tag så det fanns en del att prata om. Jag har väldigt ont i huvudet för tillfället så jag tänkte äta en smörgår och dricka lite vatten för att se om det kan gå över, så kanske jag sätter mig vid teven för att kolla lite på film med mamma och sen får det nog bli en dejt med john blund. Imon ska jag kanske till göteborg med Sofia på picknick, där det är en massa band som spelar. Om det inte regnar det vill säga, annars så blir det en tripp till stranden eller annat mys med sofia.
Ha det bra! :D

Hello sunshine!



Bild på mig som liten.

Hej alla!
Jag vaknade av att pappa ringde och väckte mig för att han ville låna min kamera.
Det har vart sjukt soligt idag, jag har legat ute i trädgården hos pappa några timmar. Jag tycker att det e jävligt segt att sola ensam och sen har det vart så himla varmt. Det hade vart underbart med en lite pool eller någonting som svalkar lite i alla fall. Jag blev sjukt sugen på att köpa en liten uppblåsbar pool, en sådan som man hade när man var liten fast vuxen modell på den. Det hade vart härligt, sen hade det vart gott att ligga i den när man solar med så hade man både fått lite färg och haft det chill samtidigt, om man inte orkar åka ner till havet och bada. Hunden fick vara med i solen en stund. Jag har försökt få med hur många som helst till stranden men alla jobbar, är  sjuka eller så är dom inte i stan vilket är väldigt segt. Var med pappa på willys för en timme sedam och handlade lite grill saker. Just nu är han ute och grillar medans jag sitter och svälter. Det blir någon slags kött och potatissallad till det. Efter jag har ätit blir det årets första dopp i havet med Sofia och Linn. Det kan man ju inte säga är någonting annat än mysigt.
Ha det bra alla som läser!

Chillar med bror.

Lillebror på bilden.
Hejsan!
Idag är jag sjukt seg. Jag har precis käkat fruktos och sitter i sängen med min lillebror, han spelar någonting konstigt på min telefon. Jag hade tänkt att gå ut och sola lite, det är hur fint väder som helst här. Ikväll kanske jag ska grilla med några kompisar men jag får väl se hur det blir med det. Jag lägger upp ett inlägg lite senare.
Ha det fint alla.
Hejsan!
Idag är jag sjukt seg. Jag har precis käkat fruktos och sitter i sängen med min lillebror, han spelar någonting konstigt på min telefon. Jag hade tänkt att gå ut och sola lite, det är hur fint väder som helst här. Ikväll kanske jag ska grilla med några kompisar men jag får väl se hur det blir med det. Jag lägger upp ett inlägg lite senare.
Ha det fint alla.

Lite segt! :)

Heeeeey alla som läser min blogg!
Det blev ingen brännboll. Jag va så hemskt sugen på att fotografera lite nu när jag har nytt objektiv och allt, jag snackade lite med Robin så han skulle hänga med mig ut och fota. Men efter som han va så sjukt seg så han det bli ganska så mörkt innan vi han komma iväg, och bilderna blev rätt så kassa. Här är ett bevis till det, så skulle vi komma på något annat att göra. Det kan jag ju inte säga att det gick så värst bra det heller. Vi åkte runt i hans bil inne i stan och ut på Getterön, vi var ungefär överallt. Men vi va för trötta båda två, vi kom typ inte på någonting att göra så vi drog hem istället. Nu va tanken att jag skulle sova för jag klarar inte av att hålla ögonen öppna längre.
Godnatt och dröm sött alla!
Heeeeey alla som läser min blogg!
Det blev ingen brännboll. Jag va så hemskt sugen på att fotografera lite nu när jag har nytt objektiv och allt, jag snackade lite med Robin så han skulle hänga med mig ut och fota. Men efter som han va så sjukt seg så han det bli ganska så mörkt innan vi han komma iväg, och bilderna blev rätt så kassa. Här är ett bevis till det, så skulle vi komma på något annat att göra. Det kan jag ju inte säga att det gick så värst bra det heller. Vi åkte runt i hans bil inne i stan och ut på Getterön, vi var ungefär överallt. Men vi va för trötta båda två, vi kom typ inte på någonting att göra så vi drog hem istället. Nu va tanken att jag skulle sova för jag klarar inte av att hålla ögonen öppna längre.
Godnatt och dröm sött alla!

Nytt objektiv! :D

Bild tagen med det nya objektivet. och jag vet det är lite konstig färg :)
Hejsan bloggläsare!
Idag har jag inte hunnit blogga, förlåt.
Jag och pappa åkte till Ullared för jag va lite sugen på att köpa ngt billigt telezoomobjektiv på netonnet. Vi åkte ungefär vid 12 tiden, jag åkte hem till pappa först och så kollade vi lite efter vad som kunde passa mig. Slutade med att jag fick motljus skydd och ett uv-filter med det kändes rätt bra. Sen blev det in en snabb sväng på sko-boo och köpte skolavslutningsskor och sen in på gekås och köpte lite bas linnen och sådant bra. När vi kom gem blev det mat hos pappa, han grillade. Super gott! Nu är jag hemma hos mamma och hade tänkt att dra iväg och spela lite brännboll om jag hinner. Jag kanske slänger upp ett inlägg senare ikväll.
Ha det bra!
Hejsan bloggläsare!
Idag har jag inte hunnit blogga, förlåt.
Jag och pappa åkte till Ullared för jag va lite sugen på att köpa ngt billigt telezoomobjektiv på netonnet. Vi åkte ungefär vid 12 tiden, jag åkte hem till pappa först och så kollade vi lite efter vad som kunde passa mig. Slutade med att jag fick motljus skydd och ett uv-filter med det kändes rätt bra. Sen blev det in en snabb sväng på sko-boo och köpte skolavslutningsskor och sen in på gekås och köpte lite bas linnen och sådant bra. När vi kom gem blev det mat hos pappa, han grillade. Super gott! Nu är jag hemma hos mamma och hade tänkt att dra iväg och spela lite brännboll om jag hinner. Jag kanske slänger upp ett inlägg senare ikväll.
Ha det bra!

Ganska mysigt

Hejsan allihopa!
Jag har nästan precis kommit hem, eller det va nog någon timme sen eller två. Jag blir lite vimsig när jag är trött, men det blir nog de flesta. Dagen har bestått av solning på balkongen matlagning, sen försökte jag dra ihop en grillning på stranden.. Det kan jag verkligen inte säga att det gick bra, alla e antingen bortresta eller hade annat för sig. Så jag åkte förbi hemma hos pappa och hälsade på min lillebror som va på ovanligt gott humör, jag tvingade med honom till willys för jag va så fruktansvärt sugen på chips. Jag begav mig tillsist hem till farmor och farfar, de satt och kollade på tv när jag kom eller farmor gjorde en paj samtidigt. Jag satt och pratade med dem och kollade tv så klart. Tillsist åkte jag hem till mamma igen och mös lite med chips vid tvn med henne. Idag kom min andra lillebror Marcus hit, eller det är min halvbror(vi har samma mamma) och jag har inte träffat honom på några veckor på grund av att jag har vart i sthlm. Det är något sjukt vad jag har saknat honom. Sitter och messar med favorit vännen för tillfället och jag hade tänkt att gå och lägga mig för det behövs verkligen.
Dröm sött alla!


P.S jag får inte photoshop att fungera, är det någon som är duktig  på sådant skulle det vara jätte gulligt om ni ville hjälpa mig! :)
Marcus på bilden och den är tagen med min mobilkamera, det förklarar kvalitén!

Godmorgon

Här är en blid på min snygga modell Mirelle, jag kan inte hjälpa det med jag gillar verkligen denna bilden.
Godmorgon alla mina bloggläsare om det finns någon. :P
Jag ligger fortfarande i sängen, men funderar på att gå upp och äta frukost. Jag har nämligen lite att göra idag, farmor ringde mig innan och undrade om jag ville komma förbi henne och farfar idag. Jag träffade dem senast precis innan jag skulle till sthlm, så det lär bli mysigt att träffa dem idag. Sen smsade Sofia mig, en kompis som jag gick med i grundskolan från förskolan till 9an och undrade om jag vill följa med och bada i havet. Jag vill bada som tusan, men jag har lite ont i halsen och känner däför att det kanske inte är det bästa att göra då och vi pratade även om att grilla ikväll. Åh vad jag e sugen på att grilla, igår när jag var ute på min pw runda så luktade det grillat typ över allt. Man kan ju inte bli annat än sugen! Jag vill jogga med men det kommer jag inte hinna, så jag får väl ta det imorgon, det går ju lika bra det. Det är ju så hemskt fint väder med, sola hade suttit på sin plats nu kan jag ju säga.
Det var ungefär allt för mig för tillfället, så jag tackar för mig och det blir säkert någon uppdatering sen ikväll med skulle jag tro.
Ni får ha det bra allihopa.

Sovdags

Nu e jag riktigt trött och tycker att det börjar bli dags att lägga sig man har en del för sig imon.
Det har inte hänt så hemskt mycket under kvällen, farmor ringde och frågade hur det har vart i sthlm och sen så har jag försökt få igång photoshop hur lägen som helst utan större framgång, så det kanske är värt att lägga ner det nu.. Men envis som jag är så försöker jag tills jag tröttna och det kan ta tid. men jag har myst lite med tända ljus och en ahlgrensbilar-glass. GODNATT

Duktig flicka.

Denna dagen har vart rätt slapp, man är ju ledig. Jag vaknade vid 12 i förmiddags av att mamma kom in på mitt rum, så sa hon "det är dags att gå upp" då sa jag "men jag vill sova lite till, jag är trött" så sa hon "du måste ju ändå äta frukost".. det tyckte jag va lite dumt för hade hon inte väckt mig så hade jag inte behövt gå upp och äta frukost precis då eller?
Så har jag hjälpt mamma att tvätta, känner mig riktigt duktig. Kom precis in från en pw runda vid havet och det kändes för bra, jag har inte vart ute och sprungit på en och en halv vecka för att jag har vart i Stockholm hos min kompis. Men nu är jag i alla fall nöjd med mig själv. Nu ska jag dammsuga mitt rum. Ikväll får man se om det kommer upp någonting roligt i Varberg för nu när sommaren kommer händer det sjukt mycket här vid västkusten. Om det är någon som inte har vart här så är det ett måste att komma nu på sommaren om man är sugen på det.
1. Jag förstår mig inte riktigt på den hemsidan alls.(Hur svarar man på kommentarer?)
2. Photoshop har inte fungerat på ungefär 1,5 vecka.
Det känns ju inte jätte lyckat kanske.
Ha det bra! :)
Denna dagen har vart rätt slapp, man är ju ledig. Jag vaknade vid 12 i förmiddags av att mamma kom in på mitt rum, så sa hon "det är dags att gå upp" då sa jag "men jag vill sova lite till, jag är trött" så sa hon "du måste ju ändå äta frukost".. det tyckte jag va lite dumt för hade hon inte väckt mig så hade jag inte behövt gå upp och äta frukost precis då eller?
Så har jag hjälpt mamma att tvätta, känner mig riktigt duktig. Kom precis in från en pw runda vid havet och det kändes för bra, jag har inte vart ute och sprungit på en och en halv vecka för att jag har vart i Stockholm hos min kompis. Men nu är jag i alla fall nöjd med mig själv. Nu ska jag dammsuga mitt rum. Ikväll får man se om det kommer upp någonting roligt i Varberg för nu när sommaren kommer händer det sjukt mycket här vid västkusten. Om det är någon som inte har vart här så är det ett måste att komma nu på sommaren om man är sugen på det.
1. Jag förstår mig inte riktigt på den hemsidan alls.(Hur svarar man på kommentarer?)
2. Photoshop har inte fungerat på ungefär 1,5 vecka.
Det känns ju inte jätte lyckat kanske.
Ha det bra! :)

Nu var det dags att börja blogga!

Jag har funderar på att skapa en blogg ett bra tag, nu fick jag äntligen tummen ur röven och skapade en blogg. Tanken va väl lite att skapa en fotoblogg för det är mitt största intresse, men jag vår se vad som kommer upp här. Jag kanske ändrar mig helt och gör en mode blogg istället, fast nej det kommer nog inte hända. Än så länge förstår jag inte riktigt hemsidan, med det kommer väl?

RSS 2.0