Godmorgon!

hej bloggisen!
jag vaknade för ungeffär en timme sen men har inte riktigt orkat gå upp.
Så jag borde gå upp och käka frukost! Sen hoppas jag på att det är fint väder så att man kan gå ut och fotografera lite!
Ha det bra!

Photoshop is working with me!

Fick i alla fall en bild redigerad idag.

Hallå!
Idag har jag vart lite allmänt trött på livet, men photoshop funkar nu så jag fick tillbaka livsglädjen. Haha, fast så allvarligt är det inte alls skoja bara!
Jag har inte gjort all för mycket idag var ute och fotograferade lite på fotolektionen för det var fint hela förmiddagen och eftermiddagen så det var lika bra att passa på eftersom jag ändå inte hade några bilder att redigera.
Nu sitter jag i soffan och fryser och funderar på vad man kan hitta på för kul, det händer ju inget i Varberg!
Ha det fint alla!

Tråkigt?

Hejsan alla!
Om det ens är någon som läser min blogg.
Jag var ute och sprang igår mellan 20.00-21.00 eller något åt det hållet. Så är man ju lite dum och väljer vägar som inte är upplysta, men det blir ju lätt så när man tvunget vill springa vid havet. Man får typ fixa en pannlampa, haha.
Jag är lite irriterad på mig själv för att jag inte tar så mycket bilder, men det ska jag ändra på för det var ju faktiskt därför jag skaffade en blogg från början. Fast det är i och färsig inte roligt att fotografera när det är så trååååkigt väder.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag jag hade tänkt att jogga sen får man väl ta dagen lite som den kommer.
Ha det fint alla!


Idrottidrottidrott!


Hejsan!
jag kom precis hem från skolan och nu tänkte jag äta lite.
Vi hade idrott i gymmet, jag kommer nog att ha träningsvärk imon. Det känns ju i hela kroppen om man säger så.
Efter som att det blev så sjukt fint väder idag tänkte jag åka ner till stranden eller till stallet och fota lite. Är ganska sugen på att åka ner en sväng förbi stan och kolla lite kläder för det känns som att jag behöver lite ny uppdattering i min garderob.
Ha det fint alla!

Det går ju lagom bra när man lyckas med faila!


Hallå bloggisen!
Förlåt för DÅLIG uppdatering! Jag hade närstan glömt bort att jag har en blogg, men nu ska jag försöka börja blogga igen.


Jag vaknade runt 7 i morse, vid 9 tiden var jag ute och joggade/PWade. Sen efter jag hade joggat skulle jag dra mig mot stan för att växla in min myntsamling. När jag kommer dit så ligger det en lapp där står det "tillfälligt fel" på maskinen! Då åkte jag till skolan som började 12.20 idag, CHILL. Hade bara design och svenska idag så det var en ganska lugn dag.

Efter skolan åkte jag till banken för att se om maskinen fungerade igen, när jag kommer dit har de tagit bort lappen, så jag börjar hälla på mynten på bandet precis som det står på en lapp. Sen när det står att man ska fylla i clearing och konto nr börjar jag få problem. Så jag frågar killen som står bakom mig om han kan hjälpa mig, då svarar han "I'm sorry, I don't speak Swedish".

Såklart ska han prata engelska, gott att man är så kass på engelska då. Så jag och engelsmannen försökte hjälpas åt ett tag men att förstå maskinen, bra kombination. Vi ringde på klockan efter hjälp, men ingen kommer. Så tillslut frågade en tant som gick förbi som jobbade där om hjälp och hon hjälpte oss, men nu ligger inte pengarna på mitt konto. Jag har kontrollerat om jag hade skrivit rätt nr ca tre gånger och det stämmer. Fick ringa banken och dom sa att pengarna kommer in imon under dagen så man får väl lita på det. Nu ska jag hämta lillebror på dagis.
Ha det fint allihopa! :D



RSS 2.0